Seminarium

Filtering by: Seminarium

Nordenambassadörer
Nov
4
to Nov 7

Nordenambassadörer

Är du nordisk medborgare mellan 18-29 år och intresserad av nordiska frågor? Då kan Nordenambassadörerna vara något för dig! 

Den 04-06.11.2016 ordnas en helt ny utbildning som ska skapa ett nätverk av Nordenambassadörer runt om i Norden. En Nordenambassadör är ett ansikte utåt för norden och informerar och inspirerar andra i sin närhet om nordiskt samarbete. Klicka för att läsa mer!

View Event →
Nordisk forsvarssamarbeid og medborgerskap + årsmøte
Apr
9
6:00 PM18:00

Nordisk forsvarssamarbeid og medborgerskap + årsmøte

Foreningen Nordens Ungdom (FNU) inviterer til et interessant årsmøte! 
Foruten selve årsmøte, hvor vi skal gå i gjennom 2015, velge nye styremedlemmer, snakke litt økonomi og legge planer for 2016, skal vi ha innlegg om forsvarssamarbeid og nordisk medborgerskab.

View Event →
FNU Landsmøde
Mar
11
to Mar 13

FNU Landsmøde

  • Frederiksborgvej Roskilde, 4000 Denmark (map)
  • Google Calendar ICS

Alle længes efter fjordene!

Tag med Foreningen NORDENs Ungdom på landsmødeweekend ved Roskilde. Det bliver en totalhyttetur med klogskab, regnskab, venskab, (måske lidt fuldskab) og snak om vores naboskab. Kort og godt, forårsarrangementet du bare ikke vil misse!

View Event →
Möjligheternas Norden
Nov
20
to Nov 21

Möjligheternas Norden

Möjligheternas Norden är konferensen som samlar ungdomar från hela Norden för att gemensamt ta fram visioner för framtidens nordiska samarbete. Under tre dagar kommer nordisk mobilitet diskuteras utifrån teman såsom arbetsmarknad, utbildning, praktikplatser, kultur och språkförståelse. Det kommer även bjudas på mingeltillfällen där Du som deltagare har möjlighet att utöka ditt nordiska kontaktnät och diskutera framtida samarbeten med andra nordister.

View Event →
Ideella organisationer i förändring - seminarium
Jun
6
to Jun 7

Ideella organisationer i förändring - seminarium

FNUF arrangerar ett seminarium för sina medlemsorganisationer om styrelsearbete i idella föreningar i Helsingfors. Presentationer, workshops, nätverkande, bastu och en massa nya nordiska vänner är på programmet!
Evenemanget kräver anmälning genom sin nationella förening.

View Event →