Kräver anmälning

Filtering by: Kräver anmälning

FNUF's vårmøde i København
Apr
14
to Apr 17

FNUF's vårmøde i København

FNUF’s vårmøde afholdes denne gang i København. Her skal der vælges nye medlemmer til arbejdsudvalget, samt repræsentant og suppleanter til Ungdommens Nordiske Råds præsidium. 

To repræsentanter fra hver medlemsorganisation får sin deltagelse dækket. Mødeindkaldelse med mere information sendes ud til alle medlemsforeninger på e-post.

View Event →
Nordenambassadörer
Nov
4
to Nov 7

Nordenambassadörer

Är du nordisk medborgare mellan 18-29 år och intresserad av nordiska frågor? Då kan Nordenambassadörerna vara något för dig! 

Den 04-06.11.2016 ordnas en helt ny utbildning som ska skapa ett nätverk av Nordenambassadörer runt om i Norden. En Nordenambassadör är ett ansikte utåt för norden och informerar och inspirerar andra i sin närhet om nordiskt samarbete. Klicka för att läsa mer!

View Event →
Medlemsresa till Trondheim
Aug
25
to Aug 28

Medlemsresa till Trondheim

Missa inte sensommarens höjdpunkt – FNUF:s medlemsresa till Trondheim!

FNUF Uppsala & FNUF Pysslingen bjuder in medlemmar från samtliga lokalavdelningar att följa med på resan, som arrangeras i samarbete med Pohjola Nordens Studerande i Helsingfors! Programmet kommer att bjuda på såväl stadsliv & kultur som natur- & friluftsliv! 

View Event →
Nordjobb Reunion
Aug
6
1:30 AM01:30

Nordjobb Reunion

  • 43 Bergsunds strand Stockholm, Stockholms län, 117 38 Sweden (map)
  • Google Calendar ICS

Saknar du dina tidigare Nordjobbs erfarenheter? Saknar dina nordjobbs vänner dig? Har du tid att träffa de igen? 
Kanske vill ni ses men hittar inte tid som passar?

Det är därför FNUF organiserar en fest för alla er Nordjobbare i Stockholm! 

View Event →
Nordisk forsvarssamarbeid og medborgerskap + årsmøte
Apr
9
6:00 PM18:00

Nordisk forsvarssamarbeid og medborgerskap + årsmøte

Foreningen Nordens Ungdom (FNU) inviterer til et interessant årsmøte! 
Foruten selve årsmøte, hvor vi skal gå i gjennom 2015, velge nye styremedlemmer, snakke litt økonomi og legge planer for 2016, skal vi ha innlegg om forsvarssamarbeid og nordisk medborgerskab.

View Event →
FNU Landsmøde
Mar
11
to Mar 13

FNU Landsmøde

  • Frederiksborgvej Roskilde, 4000 Denmark (map)
  • Google Calendar ICS

Alle længes efter fjordene!

Tag med Foreningen NORDENs Ungdom på landsmødeweekend ved Roskilde. Det bliver en totalhyttetur med klogskab, regnskab, venskab, (måske lidt fuldskab) og snak om vores naboskab. Kort og godt, forårsarrangementet du bare ikke vil misse!

View Event →
Möjligheternas Norden
Nov
20
to Nov 21

Möjligheternas Norden

Möjligheternas Norden är konferensen som samlar ungdomar från hela Norden för att gemensamt ta fram visioner för framtidens nordiska samarbete. Under tre dagar kommer nordisk mobilitet diskuteras utifrån teman såsom arbetsmarknad, utbildning, praktikplatser, kultur och språkförståelse. Det kommer även bjudas på mingeltillfällen där Du som deltagare har möjlighet att utöka ditt nordiska kontaktnät och diskutera framtida samarbeten med andra nordister.

View Event →
Krebsebilde
Oct
17
to Oct 18

Krebsebilde

  • Fælleshuset i Ungdoms Bogruppen (map)
  • Google Calendar ICS

Efteråret griber ind i vores sommerlige ubekymrethed. Med et sidste beslutsomt suk af livskraft siger vi farvel til de varme dage. Til formålet har vi indhentet de rødeste dild-opstadsede krebs og den friskeste akvavit vest for Malmø. Hertil savnes blot dit smilende selskab og krebse-snapse-klare røst!

Velkommen til FNU Roskildes vidt berømte og originale sverrigshyldende lokalklassiker, krebsegildet. 

 

View Event →
PNU:s årsfest
Oct
11
12:00 AM00:00

PNU:s årsfest

Pohjola-Nordens Ungdomsförbund har uppnått den högaktningsvärda åldern 50 år. Denna milstolpe firar vi i Åbo slott den 10.10.2015. Välkommen med och fira Ungdomsförbundet och njuta av den unika festlokalen, den goda maten och det underhållande programmet! Vare sig du är nuvarande eller tidigare medlem, vän eller samarbetspartner, är du välkommen att festa med oss.

View Event →
Norden för fred?
Oct
3
3:30 PM15:30

Norden för fred?

Den 3 oktober ställer vi oss frågan ”Hur kan nordiska erfarenheter bidra till fredlig samhällsutveckling runt om i världen?” och ”Hur ser gräsrotsrörelsen för fred ut i Norden?” 

Med det vill vi inspirera till uppstart och fortsatt fredsarbete regionalt i fler föreningar. Med konkreta exempel och tips från våra inbjudna föreläsare vill vi skapa samtal och utbyta idéer om hur en folkrörelse för fred kan se ut.

View Event →
Sommertur til Bornholm
Aug
2
to Aug 10

Sommertur til Bornholm

Vil du være med å sykle Bornholm rundt? Har du lyst til å være med på en uke full av aktiviteter og godt fellesskap? Dette er turen du bør få med deg!

Forening Nordens Ungdom (FNU) arrangerer sommertur til Bornholm. Vi samler de flotteste nordiske ungdommene til en uke på Danmarks mest solfylte øy Bornholm fra 2.-9. august. 

View Event →
Ideella organisationer i förändring - seminarium
Jun
6
to Jun 7

Ideella organisationer i förändring - seminarium

FNUF arrangerar ett seminarium för sina medlemsorganisationer om styrelsearbete i idella föreningar i Helsingfors. Presentationer, workshops, nätverkande, bastu och en massa nya nordiska vänner är på programmet!
Evenemanget kräver anmälning genom sin nationella förening.

View Event →
FNUF Sveriges årsmöte
May
23
to May 24

FNUF Sveriges årsmöte

FNUF arbetar för att göra skillnad för unga i Norden. Det börjar på vårt årsmöte den 23-24 maj. 

Så - det börjar bli dags att packa väskorna för att åter igen vara med och påverka FNUF som organisation, våra verksamheter och våra idéer för ett bättre och rörligare Norden. 

Den 23-24 maj samlas vi i Västerås. 

Alla är välkomna

View Event →