Back to All Events

Café Norden


Hej och välkommen till Helsingfors!

Café Norden är här igen och på denna gång äger evenemanget rum i Finland! Pohjola-Nordens Ungdomsförbund välkomnar dig till vår härliga huvudstad Helsingfors 30.9-2.10.2016. I år har vi fika som tema och det passar ju bra eftersom vi dricker massor av kaffe! Programmet börjar den 30 september kl.12 och slutar den 2 oktober kl.15.30.

Vi konsumerar kaffe över tio kilo per år här men vad händer det innan detta ”svarta guld” hamnar i våra koppar och vad allt hör till vår fikakultur? Vi kommer att baka nordiska bakverk tillsammans, besöka mindre kaffefabriker och får också kaffesmakprovning i kafferosterier. Vi kommer också att höra hur fikakultur har utvecklat sig i Norden ochexperter när det gäller hållbarhetsfrågor. Finska startup-företagaren ska också dela sina erfarenheter i cafébranschen. Veckoslutens höjdpunkt är förstås galamiddag som arrangeras på lördag kväll!

Vi ses i Helsingfors i september!

Anmäl dig här senast 29.8.: https://www.lyyti.in/Cafe_Norden_2016_i_Helsingfors_8780

Earlier Event: September 16
FNUF:s höstmöte
Later Event: October 4
#JegErNordisk kampanj