Back to All Events

FNUF:s höstmöte


FNUFs höstmöte arrangeras i Europas kulturhuvudstad Aarhus i Danmark! Denna gång har vi fokus på språk- och kultur och höstmötesdeltagarna har möjlighet att delta i den nordiska Språkfesten klicka här för information

Två representanter från varje medlemsorganisation får sitt deltagande i höstmötet bekostat. En av deltagarna från varje land/språkområde inviteras att stanna tills tisdagen 19.9. Språkkoordinationen betalar för deltagande.

Möteskallelse med mer information skickas ut till alla medlemsföreningar separat.

Fyll i anmälningsblanketten nedan så fort som möjligt, senast den 9.7.2017. Vid senare anmälan kontakta koordinator per e-post: koordinator@fnuf.org

 

ANMÄLNINGSBLANKETT

Namn (såsom i passet) *
Namn (såsom i passet)
Ge ett förslag på flygresa till och från Aarhus till billigaste pris enligt programmets tider. Ni kan ge förslag här eller skicka e-post till koordinator@fnuf.org. För att hålla kostnaderna nere önskar vi beställa flygbiljetterna i början av juli.
Jag önskar att delta i Språkcafét och blir därmed i Aarhus tills tisdag den 19.9 *
Kryssa i JA ifall du är intresserad. Vi upprättar en väntelista vid behov.
Earlier Event: August 14
Arendalsuka
Later Event: September 19
Nordisk Sprogcafé