Back to All Events

Möjligheternas Norden


  • Studenterhuset 52 Købmagergade København, 1150 Denmark (map)

Möjligheternas Norden är konferensen som samlar ungdomar från hela Norden för att gemensamt ta fram visioner för framtidens nordiska samarbete. Under tre dagar kommer nordisk mobilitet diskuteras utifrån teman såsom arbetsmarknad, utbildning, praktikplatser, kultur och språkförståelse. Det kommer även bjudas på mingeltillfällen där Du som deltagare har möjlighet att utöka ditt nordiska kontaktnät och diskutera framtida samarbeten med andra nordister.

I samband med Möjligheternas Norden kommer Du som deltagare även att delta i firandet av Nordjobbs 30-årsjubileum, som är en integrerad del av konferensens program. Under jubileumsfirandet, som avslutas med en paneldebatt modererad av UNR, kommer Ni tillsammans med inbjudna gäster att delta i utformandet av gemensamma visioner för det fortsatta nordiska samarbetet.

Konferensen är ett samarrangemang mellan Föreningarna Nordens arbetsmarknadspolitiska program Nordjobb, Ungdomens Nordiska Råd, Föreningarna Nordens Ungdomsförbund och Nordisk Samorganisation for Ungdomsarbejde. 

Mer information om konferensen och hur ni anmäler er kommer inom kort!

Earlier Event: November 13
Nordic Noir
Later Event: March 11
FNU Landsmøde