Back to All Events

Klubb Sobeer - Party for Peace

  • Klubb Sobeer 43 Bergsunds strand Stockholm, Stockholms län, 117 38 Sweden (map)

Genom att dansa oss igenom natten och njuta av smakerna från drinkar som smakar solidaritet visar vi att det är lätt att göra skillnad, och att vi bäst gör det tillsammans.

Alla kvällens intäkter går till Rädda Barnens insamling för att hjälpa barn och unga på flykt från den största humanitära krisen sedan andra världskriget i Europa. Så runda gärna upp och även om vi har swish och iZettle, cash is still king!

Inträde 50 :-

Mycket prisvärda drinkar i baren!

Kvällen bjuder såklart på nöjen av högsta klass, sidan uppdateras hela tiden så håll koll! Men vi garanterar livemusik och trötta fötter när det är dags att gå hem.

Vi välkomnar alla oavsett bakgrund, medborgarskap eller ålder. På dansgolvet är vi alla lika.

I fantastisk Klubb Sobeer-anda går det att beställa alkoholfria drinkar med inspiration från Norden till Syrien i baren.

Arrangörer är FNUF - Föreningen Nordens ungdomsförbund med Ungdomens Nykterhets-förbund (UNF) och Internationellt kulturcentrum (IKC). 

Vårt mål är att väcka uppmärksamhet och pressa de nordiska länderna att ta fram gemensamma lösningar och hanteringsplaner för att lösa den humanitära krisen idag och förbereda sig inför framtidens kriser. 

DU KAN GÖRA SKILLNAD PÅ ETT ENKELT SÄTT - PARTY FOR PEACE!

 

Biljett: Köps i dörren, 50 kr

Earlier Event: August 2
Sommertur til Bornholm
Later Event: October 3
Norden för fred?