CAFÉ NORDEN 2018: TEMA 'HYGGE'

I år er det FNU Norge, som arrangerer Café Norden og temaet bliver hygge/kos/mys. Arrangementet kommer til at finde sted i Oslo fra fredag d. 28. september til søndag d. 30. september.

 
 
 Gruppebillede fra Café Norden i Aarhus 2017

Gruppebillede fra Café Norden i Aarhus 2017

HYGGE I OSLO

Er du mellem 18 og 35 år, og interesseret i nordisk samarbejde? Vil du skabe et netværk i Norden, møde andre, der interesserer sig for det same som dig, og være med på en interessant og hyggelig weekendtur til Oslo? Har du tilmed været nordjobber i år eller tidligere år? Hvis ja, er Café Norden sikkert noget for dig!

Café Norden er et FNUF-arrangement, som oprindeligt var et efterårsarrangement for nordboere, som havde været på sommerarbejde gennem Nordjobb. På den måde kunne man møde dem, man havde lært at kende på Nordjobb igen - og flere nye. I dag er FNU-organisationerne hoveddrivkraften bag og i år er det FNU Norge, som er arrangør. 


praktisk information
 

Ved at trykke på knappen herunder finder du et udførligt informationsdokument, hvor man kan få svar på en del spørgsmål.

Hvad angår tilmelding, foregår det via et tilmeldingsskema, som skal udfyldes og indsendes til FNU Norge på ungdom@norden.no (mærk det med «efternavn, fornavn, tilmelding Cafe Norden Oslo 2018».

aFNU-2017-09-23_12-12-41.JPG

 Fra Café Norden 2017 i Aarhus. Foto: Laust S. Amelung.

Fra Café Norden 2017 i Aarhus.
Foto: Laust S. Amelung.

PROGRAM

FNU Norge byder på et fuldtspækket program, som både indbefatter vandring i Oslo, foredrag om det kulturelle fænomen 'hygge', som i den store omverden især forbindes med Norden, og masser af socialt samvær (det vil sige hygge i praksis)!